Branding Masterclass | Omnidocs

Branding Masterclass

Bliv klogere på hvordan corporate branding og design bliver den visuelle afspejling af virksomhedens overordnede strategi.

Le Gammeltoft fra Netcompany fortæller, hvordan deres nye brand design skal tage dem fra en Nordisk til en Europæisk spiller.

Katrine Riis Andersen fra Novonesis giver dig et indblik i, hvordan man samler to etablerede danske giganter under et nyt fælles brand.

Vi byder naturligvis også ind – med et outside-in perspektiv på udfordringer.
Sophie Ryding, Delivery Team Manager hos Omnidocs, fortæller om projektledelsen af den type projekter fra et leverandørsynspunkt og Frederik Dessau, PowerPoint-nørd fortæller om, hvilke virkemidler vi ser efter, når PowerPoint skal implementeres til almindelige fingerspidser rundt om i virksomheden.
Desuden vil vi se nærmere på dokumentstrategien og forankringen af den i din virksomhed.

Vi kommer hele vejen rundt om strategien som brief til eksekveringen helt ud i hverdagen.

Branding Masterclass er endeligt tilbage, og vi begynder med et brag af et arrangement.

Le Gammeltoft

Chief Communication Officer
Netcompany

 

Le’s primære opgave som CCO for Netcompany er at transformere, modernisere og klargøre Netcompanys brand, kommunikation og markedsføring i forbindelse med internationalisering af virksomheden. Transformationen har på godt et år inkluderet CVI, web, kommunikationsstrategi og marketingstrategi på tværs af omkring 10 markeder – alle med forskellig modenhed og kendskab i markedet.

Katrine Riis Andersen

Head of Brand Management
Novonesis

 

Katrines arbejder med at udvikle Novonesis’ brandet og guide organisationen i at bruge det internt såvel som eksternt. På Branding Masterclass vil Katrine tale om overvejelser og erfaringer med at bygge et globalt brand fra bunden. Et arbejde der har inkluderet hele brand paletten, herunder at finde et nyt navn, udvikle brand strategi og platform, ny visuel identitet og lancering. Katrine vil dykke ned i hvilke learnings de har gjort sig hos Novonesis i forbindelse med at bygge et nyt fælles brand på skulderne af to etablerede brands. Og processen omkring at rulle det ud til 10.000 kollegaer i hele verden.

Sophie Ryding

Delivery Team Manager
Omnidocs

 

Vi har hørt om ‘briefen’ som det mest centrale element i forhold til leverandørstyring og succesfulde projekter med eksterne parter.
Men få har knækket koden til, hvordan briefen skal tænkes.
Sophie har arbejdet på bureausiden i mange år og kommer med et tankevækkende perspektiv på, hvordan DU kan forbedre jeres samarbejde med leverandører på komplekse projekter som fx rebrands.

Frederik Dessau

Chief Experience Officer
Omnidocs

 

PowerPoint er den mest visuelle af Microsoft 365 applikationerne.
Det er her Omnidocs møder langt de største udfordringer ift. at imødekomme krav til designudfoldelse.
I denne del af programmet vil I se hvilke elementer der som oftest er det brydende punkt, hvor man enten falder på halen eller rammer guld.
Gør jer klar til at se nogle af de bedste cases fra Omnidocs gennem det seneste år.

Design som visualisering af strategien

Med udgangspunkt i to cases dykker vi denne gang ned i, hvordan selve brand designet kan og skal understøtte den overordnede virksomhedsstrategi. Det visuelle design og de værktøjer, den enkelte har til rådighed, skal kunne mere end bare at formidle. De skal understøtte og gøre brugerne i stand til at forstærke brandet og forankre virksomhedens strategi visuelt.

De to cases repræsenterer to konkrete problemstillinger, som mange virksomheder og organisationer vil gå igennem i deres levetid; et ønske om vækst og nye markeder, og en merger-situation mellem to etablerede virksomheder.

Begge situationer stiller store krav til virksomhedsstrategien og betyder at selve brandet skal genfortolkes, forandres og implementeres med et helt nyt forretningsmæssigt udgangspunkt.

Men hvilken værdi har et brand design, der ikke kan forankres og bruges in real life? Hvis brugerne og dermed virksomheden ikke har den rigtige strategi for udfoldelsen af brand designet internt.

Med de to cases og mere end 20-års erfaring som reference ser vi nærmere på, hvordan behovet for en dokumentstrategi og en etableret proces for både den interne implementering og efterfølgende brug og arbejde med branddesignet er steget i grad med kompleksiteten i virksomheder og organisationer.

Branding Masterclass er arrangement med fokus på vidensdeling. Viden og læring som ligger kollektivt og som kan skabe stor værdi på tværs af markedet.

Derfor håber vi at du vil deltage og være åben overfor nye ideer og budskaber.

08:30 - 09:05

Let morgenmad til de sultne

09:05 - 09:10

Vi siger ”Go’morgen” og ”Velkommen”

09:10 – 09:50

Le Gammeltoft, Interim Chief Communication Officer, Netcompany

09:50 - 09:55

Snup en lynhurtig kaffe, the eller vand

09:55 - 10:15

Frederik Dessau, Chief Experience Officer, Omnidocs

10:15 - 10:20

En kort brain-break mens vi skifter ud på scenen.

10:20 - 11:00

Katrine Riis Andersen, Head of Brand Management, Novonesis

11:00 - 11:15

Stræk benene, men lad vær’ at gå hjem!

11:15 - 11:45

Sophie Ryding, Delivery Team Manager, Omnidocs.

11:45 - 12:30

Frokost: Spise her eller ta' med hjem?

Praktisk information

Hvornår er det?

Onsdag den 19. juni 2024

08:30 – 12:30

Let morgenmad fra 08:30 – 09:05

Frokost fra 11:45 – 12:30.

Hvor er det?

CodeNode

Gdanskgade 2, 2150 Nordhavn

Hvem kan deltage?

Invitation-only arrangement.

For at deltage på Branding Msterclass skal have modtaget en invitation fra Omnidocs.

Hvilke talere er der?

Le Gammeltoft, Interim Chief Communication Officer, Netcompany

Katrine Riis Andersen, Head of Brand Management, Novonesis

Frederik Dessau, Chief Experience Officer, Omnidocs

Sophie Ryding, Delivery Team Mananger, Omnidocs

Branding Masterclass handler om vidensdeling

Tilmeld dig nu og sikr dig din plads på arrangementet.

Vi forbeholder os retten til at afvise/afmelde konkurrenter og personer som falder uden for målgruppen på dette arrangement.